Despre noi

Bine ati venit la Atelierul de creatie Sultana!

Aceasta este urarea cu care noi ii intampinam pe toti aceia care trec pragul Atelierului nostru.  La noi sunteti bineveniti si oricand va primim cu drag!
O trecere in revista a ceea ce reprezinta Sultana Art prin Atelierul sau de creatie, pare a fi, la prima vedere destul de simplu, dar in acelasi timp destul de dificil de facut…Si totusi, in primavara anului 2009, noi, fratii Rodica si Costantin Sultana, am fost fericiti sa ne atingem visul, deschizand portile Atelierului nostru de creatie.
L-am denumit Atelier, nu “galerie de arta”, deoarece in acest spatiu artistic, venim in intampinarea celor care doresc sa-si petreaca timpul relaxandu-se intr-un mod creativ, fie indrumandu-le primii pasi in arta (pictura, caricatura, ceramica, gravura), fie prin sfaturi competente in a-si perfectiona o anumita tehnica de lucru.
Expozitiile de arta ale diferitilor artisti, cunoscuti sau debutanti, pe care le organizam si le gazduim, desigur in spatiul expozitional al Atelierului, alterneaza pe tot parcursul anului cu expozitiile colective ale cursantilor nostri, mari si mici deopotriva, stimulandu-le si in acest mod dragostea pentru arta.
Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa va multumim pentru vizita virtuala, pentru moment, in Atelierul nostru, cu speranta ca tot ceea ce ati vazut, sau cel putin o parte, va va face sa va doriti sa ne intalnim si cu adevarat, fata in fata.
Ne luam asadar “la revedere” in stilul propriu spunandu-va, asa cum spunem tuturor : “Sa ne vedem cu bine, sanatosi si voiosi!”

Niciun comentariu: